Hodnocení obchodu

4,7 71 hodnocení
Přidat hodnocení
5
64x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 18.1.2018 12:27
spokojenost
| 18.1.2018 11:38
Jsem spokojený s rychlostí dodání, možností to poslat přes zásilkovnu a s přiznivými cenami oproti české konkurenci. Bohužel musím ubrat jednu hvezdičku za to, že jsem měl objednanou trysku 0.4 a přišla mi 0.5 což jsem zjistil až dneska díky digitální šupleře která mi dneska přišla poštou. Učím se teprve tisknout a divil jsem se proč mi to dává tolik materiálu a hledal jsem chybu jinde. Nezlobím se, chyby dělám i já a doporučuji tento eshop.
| 17.1.2018 16:32
| 17.1.2018 12:52
| 12.1.2018 08:05
| 10.1.2018 15:25
| 9.1.2018 12:38
| 8.1.2018 11:17
Já, maximálně na 101%
| 8.1.2018 11:15
| 7.1.2018 14:33
Byl jsem velmi spokojen s rychlostí vyřízení mé objednávky a přiloženým zkušebním vzorkem materiálu
| 4.1.2018 12:12
+ Dobrý výběr, přehledný web + Rychlé doručení i v předvánoční době
| 4.1.2018 11:39
| 23.12.2017 12:16
Funkční
| 22.12.2017 11:51
Rychlé jednání, široký výběr
| 20.12.2017 15:30
+ Přehlednost obchodu

Pokud budu mít opět potřebu ABS, tak tento obchod navštívím
| 5.12.2017 14:44
+ Dobrá a flexibilní komunikace s prodejcem.
+ Velký výběr materiálů pro 3D tisk.
+ Rychlé dodání.

| 1.12.2017 14:33
Dobrý obchod velmi slušné jednání.
| 28.11.2017 10:53
+ Skvělá komunikace a dáreček navíc. Potěšilo mě to.

| 27.11.2017 05:55
+ Velký výběr
+ Rychlé odeslání
+ Komunikace
+ Dárek k objednávce

| 21.11.2017 08:28
+ rychlost vyřízení

| 15.11.2017 10:39
+ Padla nabídka, že filamenty, jež zrovna nejsou skladem, budou na náklady e-shopu doručeny druhou zásilkou.
+ Filamenty, které u jiných českých obchodníků nenajdete.
+ Skvělá komunikace.
+ Vstřícnost v jednání.
- Některé materiály nebyly skladem ve větším množství než 1 cívka

| 10.11.2017 12:21
+ Sluzby s usmevom
+ Tovar "po ruke"

| 9.11.2017 13:51
+ prehledny obchod
+ rychle vyrizeni objednavek

| 4.11.2017 19:24
+ Rychlá spolehlivá komunikace, flexibilní reakce na případné změny, vstřícnost institucím typu škola. Sledování stavu zakázky.
+ Velký výběr materiálu od tradičních dodavatelů za příznivé ceny.

Velký výběr materiálu tradičních dodavatelů za příznivé ceny, rychlá spolehlivá komunikace, flexibilita v případě potřeby změn.
| 30.10.2017 18:49
NEMAM SEBEMENŠÍ PROBLÉM
| 30.10.2017 11:27
+ Sortiment, vstricnost, rychlost

| 27.10.2017 16:20
+ Široký sortiment skladem
+ Vzorové výtisky ze všech prodávamých materiálů
+ Rádi poradí s výběrem
+ Vzorek filamentu zdarma k nákupu
+ Super ceny

Super obchod.
| 26.10.2017 08:50
+ Maximální spokojenost

| 1.10.2017 12:13
+ možnost vyzvednutí i mimo pracovní dobu obchodu po domluvě
+ osobní přístup a zájem

| 18.9.2017 07:03
Pěkný sortiment, příjemné ceny, rychlé dodání, skladové položky opravdu skladem. Určitě to nebyl můj poslední nákup.
| 11.9.2017 09:56
+ Máte většinou vše od PM a za stejné ceny + když potřebuji jiné materiály.

| 3.9.2017 10:47
+ dobrý materiál za super ceny

maximální spokojenost s rychlostí dodání
| 1.9.2017 18:40
Pobavil jsem se o zkušenostech s tiskem 3D a o materiálech. Dostal jsem i nějaké další vzorky filamentu.
| 26.8.2017 13:35
+ pohodlné parkování

super přístup, příště nakoupím zas
| 21.8.2017 11:23
+ K vetsim objednavkam pridavaji darky.
+ Na prodejne je pani, ktera se o 3D tisk evidentne zapalene zajima.

| 9.8.2017 08:34
+ Přehlednost obchodu. Spokojenost s tiskovým materiálem od Devil Design.
- I kdyz jsem vybral platbu kartou dopravci a je to i uvedeno na faktuře, musel jsem platit hotově. Prý platbu kartou zakázal odesílatel....

| 28.7.2017 18:56
+ CENA, SORTIMENT
- -

| 20.7.2017 11:31
Doporučuji!
| 13.7.2017 10:29
+ rychlý obchod

| 7.7.2017 08:20
Rychlé vyřízení, dobrá komunikace, naprosto doporučuji.
| 26.6.2017 11:45
Super obchod. Vše rychle doručeno.
| 23.6.2017 15:00
nemám výhrady
| 19.6.2017 10:39
+ Dobré ceny
- Nevím

Doporučuji
| 19.6.2017 08:21
+ Široký výběr,praktické informace.

| 12.6.2017 10:27
+ Je v Brne
- oteviraci doba

perfektni, parada, osobni pristup
| 4.6.2017 08:11
+ Vyhodne Ceny
+ Cenove vyhodna startovaci sada strun
+ sortiment
- Nevim

Zatím dobry
| 25.5.2017 19:51
+ Široká a pestrá nabídka
+ Příjemné ceny
+ Rychlost dodání
+ Přehledný eshop
+ Profesní znalost v daném oboru

| 24.5.2017 11:07
+ Přátelský přístup, atraktivní ceny, veliký výběr, "dárek" k nákupu
- Zatím jsem žádnou nenašel.

Výborný, doporučuji
| 14.5.2017 05:29
- DPD je prostě tragedie

| 11.5.2017 19:05
+ Velmi rychlá komunikace, rozumné ceny

| 6.5.2017 20:22
+ Velký výběr, vstřícné jednání, dobré ceny.

Obchod doporučuji všem zájemcům o materiály pro 3D tisk.
| 25.4.2017 21:49
+ přehledný eshop s funkčním filtrováním
+ široký sortiment

| 8.4.2017 21:07
Pozor pokud potřebujete konkrétní odstín barvy, asi by bylo lepší nakupovat podle vzorku. Barvy při zobrazení webu na displeji mohou být dost odlišné od skutečnosti.
| 27.3.2017 08:50
+ bezproblemova komunikacia, rychlost dodania

odporucam
| 17.3.2017 20:44
+ přehlednost webu
+ celkem široký výběr
+ vzorky k větším objednávkám zdarma
+ doprava k větším objednávkám zdarma
- moc toho nemají skladem

Super, celkem široký výběr a dávají i vzorky 10m zdarma k větším objednávkám. Na požádání různé typy
| 14.3.2017 12:32
+ Zname se z Labu
- Zname se z Labu :D

doporucuji ...
| 13.3.2017 16:27
+ osobní odběr dle domluvy
+ příjemná komunikace
+ hodně filamentů skladem

Doporučuji.
| 11.3.2017 19:22
+ Přehledný web
+ Sortiment i atypických materiálů
+ Doprava pomocí Zásilkovny je cenově dostupná
+ Řešení problémů včetně případné vratky při problému s materiálem (problém způsobil výrobce)
+ Bonusové vzorky a možnost vyžádání vzorku materiálu (nevyužil jsem)

Velice pozitivní zkušenost a velký výběr původně narušilo jen to, že jedna z tiskových strun z dodávky byla sice výrobcem označena jako "glow-in-the-dark", ale ve tmě prakticky nesvítila, což bylo způsobeno výrobcem (pravděpodobně špatné složení šarže, dodané eShopu). Původně jsem to nechtěl řešit, ale když mi přišel vzorek od jiného výrobce a porovnal jsem rozdíl, kontaktoval jsem obchod a ten vše obratem vyřešil návrhem na odstoupení (14. den) a zpětnou dopravou zdarma Zásilkovnou. Po celou dobu řešení se mnou aktivně komunikovali. Problematické zboží navíc bylo vyřazeno z nabídky, aby s ním neměl problém i někdo jiný.
| 10.3.2017 17:00
+ Komunikace se zákazníkem, ochota.
- Žádné.

Fialament už asi nebudu kupovat jinde.
| 23.2.2017 21:53
+ velký výběr

doporučuji
| 20.2.2017 17:03
+ přehledné stránky
+ výborná komunikace
+ široký sortiment 3D tiskového materiálu

Rozhodně doporučuji. A++
| 10.2.2017 19:23
+ Široký sortiment zboží, přijatelné ceny, možnost vyzvednutí v siti poboček Zàsilkovna

| 6.2.2017 00:19
+ velký výběr různých výrobců a barev
+ komunikace
+ taky tisknou a proto umí poradit
- v Česku není takový odbyt pro exotičtější materiály, některé tedy nemají

Osobně už jinde nenakupuji, protože mohu do jedné objednávky nakombinovat oblíbené výrobce. Např ABS se hodně liší mezi výrobci a něco je hrozný šunt, co má mizerou adhezi vrstev i kdybych to tiskl při 300 stupních a jiný drží skvěle už při 230.
| 2.1.2017 08:59
+ Kamenná prodejna
- Otevřeno pouze po domluvě.

Doporučuji
| 27.12.2016 22:29
+ osobní odběr
+ osobní přístup

| 27.12.2016 10:22
+ osobní odběr v blízkosti mého působiště

| 25.12.2016 14:53
+ Dárek k nákupu

| 18.11.2016 16:08
+ Dostal jsem navíc vzorek tiskové struny, který má pravděpodobně větší cenu, než nákup samotný.

| 10.11.2016 21:12
+ Rychlost vyřízení objednávky.
+ Dostupnost.
+ Nabídka zkušebních vzorků materiálu pro tisk.

Doporučuji.
| 31.10.2016 12:37
+ Spolehlivost, rychlost , profesionalita a osobní přístup

Doporučuj. AAA+++
| 30.10.2016 20:55
+ Velký výběr materiálu pro tisk :)

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.