Hodnocení obchodu

4,9 1557 hodnocení
5
1506x
4
31x
3
4x
2
8x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 31.5.2022
vše OK a bez čekání
Avatar autora | 25.5.2022
rychlost a spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Hezký den, těší náš Vaše spokojenost s nákupem. Přejeme spoustu bezproblémových tisků :-) Zdenka
Avatar autora | 16.5.2022
Vše OK
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Dobrý den, jsme rádi, že jste byla spokojena s nákupem v našem eshopu. Mějte se hezky, Zdenka
Avatar autora | 16.5.2022
+ Větší výběr fillamentů od různých výrobců.

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Hezký den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Zdenka
Avatar autora | 14.5.2022
+ velice dobrá komunikace a rychlost dodání
- některé filamenty mají bohužel nižší dostupnost, ale možná je způsobena situací ve světě

vřele doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Dobrý den, velice děkujeme za Vaše příznivé hodnocení. Doufáme, že s námi budete i nadále spokojen. Situace na trhu je taková, že opravdu některé zboží není trvale dostupné. Krásný den, Zdenka
Avatar autora | 27.4.2022
Jak říkám jsou nadále nejlepší.
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Dobrý den, velmi si vážíme Vaší pozitivní zpětné vazby. Hezký den, Zdenka
Avatar autora | 20.4.2022
+ Rychlost, vstřícnost, nabídka

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Děkujeme za Vaši milou recenzi. Mnoho bezproblémových tisků. Zdenka
Avatar autora | 18.4.2022
+ rychlá dodávka, co je skladem ihned dodají

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Děkujeme za Vaši příznivou recenzi. Hezký den. Zdenka
Avatar autora | 12.4.2022
+ rychlé dodání
+ velká nabídka příslušenství
- vyšší cena filamentů

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Děkujeme Vám za recenzi. Přejeme spoustu bezproblémových tisků. Zdenka
Avatar autora | 10.4.2022
Rychlé vyřízení objednávky - spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Dobrý den, těší nás Vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu! :-) Mějte se hezky, Zdenka
Avatar autora | 7.4.2022
+ Široký sortiment
+ Výborná komunikácia
+ Ochota pomôcť s úpravou objednávky
+ Dobré ceny
+ Rýchla doba dodania
- Nie sú žiadne :)

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi :-) Hezký den, Zdenka
Avatar autora | 5.4.2022
Doručeno včas podle domluvy
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Dobrý den, těší nás Vaše spokojenost s naším obchodem a přejeme hezký den! Zdenka
Avatar autora | 29.3.2022
+ Osobní přístup.

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Děkujeme Vám za milou recenzi a přejeme Vám samé bezproblémové 3D tisky. Krásný den. Materialpro3d.cz Zdenka
Avatar autora | 27.3.2022
+ Nemám Vůbec žádný problém s tím to obchodem. Už několikrát jsem zde nakupoval. Vše přišlo v pořádku a bez nějakého problému... Dobrá práce...

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Děkujeme Vám za Vaši recenzi :-) Jsme moc rádi, že se do našeho obchodu vracíte a jste s našimi službami spokojen. Hezký den. Zdenka
Avatar autora | 26.3.2022
Filamenty jsou nekvalitní. Od té doby, co je používám, vyjde v tisku každý 6 výtisk, jinak neustálé problémy.
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Hezký den, mrzí nás, že nejste spokojen s kvalitou některých filamentů značky Filament PM. U Vaší objednávky však neevidujeme žádnou reklamaci a o této skutečnosti se dozvídáme až nyní z recenze. Nejsme výrobci filamentů, ale pokud jsou s nějakým zbožím problémy a reklamace je uznána, zákazník dostane zpět své peníze nebo je mu zaslán nový filament. V případě problémů nás proto neváhejte kontaktovat, rádi Vám pomůžeme. Děkujeme. Zdenka
Avatar autora | 23.3.2022
- nedostatečné informace

U filamentu Regshare nebylo uvedeno, že se musí pro tisk přenastavit tiskárna. Jsem průměrný uživatel, který zvládne nastavit jen teplotu. Tisk na MK3i je pak jen podprůměrný. Tato informace "o přenastavení tiskárny" by měla být uvedena u filamentu Regshare jako první!
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Hezký den, děkujme za recenzi. Samozřejmě je možné uvést informaci o jiném nastavení hned v úvodu informací o produktu, ovšem nastavení pro tisk by mělo proběhnout vždy a pro každého výrobce zvlášť. Zejména u tiskáren, u kterých přímé nastavení v programu výrobce neuvádí. Toto nastavení se pak liší i závislosti na tištěném dílu (počet podpor, složitost dílu a pod). Nastavení tedy doporučujeme u každého výrobce a někdy ji vhodné toto provést i pro různé barvy, jelikož i pigment do značné míry může ovlivnit výslednou kvalitu tisku. Máte-li potíže s tiskem na svojí tiskárně, ozvěte se nám . Pošleme Vám informace pro nastavení pro Vaši konkrétní značku tiskárny. Za Materialpro3d.cz Majka
Avatar autora | 19.3.2022
+ rychlost
- zatím nic

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Děkujeme za recenzi. Mějte prima den. Za Materialpro3d.cz Majka
Avatar autora | 17.3.2022
+ Rýchle vybavenie objednávky

Avatar autora | 14.3.2022
- nepřišly mi platební podklady
- nejdražší spreje Valeji na trhu

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Děkujeme za zpětnou vazbu. Ve své objednávce jste zvolil platbu přes platební bránu Gopay. Z tohoto důvodu jste byl přesměrován přímo na platbu. Platební údaje tedy zálohovou fakturu zasíláme při volbě platby předem. U Vaší objednávky však požadavek na zálohovou fakturu neevidujeme. Platební údaje však můžete nalézt také na našich stránkách a informaci obsahují též obchodní podmínky. V případě, že se platba přes platební bránu nepodaří, je opět možné napsat nám abychom Vám zálohovou fakturu zaslali - automaticky posíláme informaci druhý den. Vy jste nás požádal o storno objednávky asi 20 minut od nákupu a v tomto jsme Vám obratem vyhověli. Z naší strany proběhlo vše v pořádku, více jsme pro vás udělat nemohli. Za Materialpro3d.cz Zukalová Marie
Avatar autora | 9.3.2022
+ Nakupuji už dříve a teď znovu a nemám problém.

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Děkujeme za milou recenzi. Přejeme Vám samé bezproblémové 3D tisky. Za Materialpro3d.cz Majka

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení