Upgradujte svůj HotEnd

Nabídku našeho zboží jsme rozšířili o další novinku. Jedná se o HotEnd kvalitní české výroby s měděnou kostkou. V porovnání s hliníkem, měď lépe rozvádí teplo, nemá tudíž takové teplotní výkyvy a díky tomu zvládne vyšší rychlost tisku. Pokud používáte měděnou kostku, můžete si dovolit vyšší teplotu a to až 320°C. Snese totiž více než hliník. Tento HotEnd je vhodný pro MK2 i MK3S a má podobné parametry jako E3D V6.

HotEnd je dodáván v balíčku včetně rezistoru, nerezového heatbreaku, měděného heater blocku, mosazné trysky 0,4 mm, hliníkového heatsinku, termistoru (topného tělíska 12V i 24V v kovovém pouzdře) a s kompletním vybavením. Konektory jsou stejné a přikládáme dvoupinovou koncovku pro připojení k deskám Anet a Ender. 

Výměnu zvládnete jednoduše a během dvaceti minut je vše hotovo. Nemění se nic jiného než právě HotEnd, který je na závěr třeba zkalibrovat. Máme na něj pozitivní ohlasy a i my jsme byli spokojeni. Můžete se podívat i na fotografie z upgradu.

Samosvorná kleštinka zase zabraňuje posuvu PTFE trubičky. Při použití kleštinky, která je na míru vyrobená, nedochází k uvolňování, tvar je optimalizovaný pro lepší přenos tepla z termistoru do trysky a zároveň je šířka kostky optimalizována pro klíč 17 pro snadnější výměnu trysky. Také stojí za zmínku, že tryska podléhá úpravám a to v náběhovém úhlu na 60 stupňů pro lepší tok filamentu. Spodní čelní plocha byla optimalizována broušením pro funkci žehlení čelních ploch pro dosažení kvalitních povrchů. Tuto trysku můžete také najít v našem eshopu. Neváhejte a vylaďte si svou tiskárnu třeba ještě dnes.