Pozvánka na MSV v Brně 7.-11.10.2019

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně je nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě ne kterém nemůže chybět ani naše společnost Solidify 3D, s.r.o., která vlastní e-shopy Materialpro3d.cz a Materialpro3D.sk.

 
Hlavním tématem letošního MSV je Průmysl 4.0 a digitální továrna, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu. Do tohoto oboru do jisté míry zapadá i odvětví aditivní výroby a 3D tisku. Technologie budou letos soustředěny v pavilonu A1 (rotundě) hned u hlavního vstupu do areálu výstaviště. Náš stánek najdete uprostřed haly. Zveme Vás k návštěvě veletrhu a našeho stánku, kde Vám představíme novinky v technických materiálech i 3D tisku. Tešíme se na Vás.
 

Na mezinárodním strojírenském veletrhu představíme 3D tiskárny firmy Photocentric, které získávají ve světě prestižní ocenění v kategorii DLP 3D tiskáren a novinku na trhu jednu z největších 3D tiskáren DLP - Magna - s tiskovými parametry 510x280x350mm. 

Z materiálů pro 3D tisk zejména novinky a technické materiály značek Smartfil a Inovatefil. K dispozici budeme mít též vzorky materiálů těchto strun - magneticky detekovatelné, plněnéých karbonovým vláknem, antistatické, otěruodolné, certifikované pro styk s potravinami, UV stabilní a jiné. Neváhejte si o ně říci.  

LC_Magna_Sideview

Zakoupit vstupenky můžete ZDE.